Naar het hotel

Het Chassé Hotel beschikt niet over een eigen parkeergelegenheid. Wij adviseren u om niet met de auto naar ons hotel te komen aangezien de parkeergelegenheid rondom het hotel zeer beperkt is. Daarnaast is het in Amsterdam gebruikelijk om te betalen voor het parkeren van de auto. Op de openbare weg kan dit een ‘dure’ aangelegenheid zijn.

De dichtstbijzijnde parkeergarage is gelegen onder het Mercatorplein. U kunt de tarieven en openingstijden vinden op de website van de gemeente Amsterdam.

Voor een goedkoper alternatief kunt ook kijken naar de P + R regeling van de gemeente Amsterdam. U kunt goedkoop parkeren op een P+R-locatie aan de rand van de stad. Hiervandaan reist u makkelijk met het openbaar vervoer naar het centrumgebied van Amsterdam. Er gelden wel spelregels voor het voordelige P+R-tarief.

Neem waar dat de dichtstbijzijndste tramhalte binnen het centrumgebied zich bevindt op de Bilderdijkstraat. Tram lijnen 13 & 19. Ons hotel bevindt zich op 10 minuten loop afstand (750 meter) hiervandaan.

Ons hotel werkt samen met AMSTERDAM TAXI SERVICES

 

Chassé Hotel
Chasséstraat 64
1057 JJ Amsterdam
+31(0)20 2382300
info@staging.chassehotel.brucepersaud.com

Chassé Hotel heeft geen eigen parkeerplaatsen. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en wij adviseren u dan ook hier gebruik van te maken. Lees meer[>]

onze partners:

 

amsterdam taxi services

boeken via onze site is altijd goedkoper!