Naar het hotel

Het Chassé Hotel beschikt niet over een eigen parkeergelegenheid. U kunt direct op straat parkeren. Dit kan een ‘dure’ aangelegenheid zijn, waarbij de kosten ca. 40 euro per dag zijn.

Wij adviseren u om gebruik te maken van P+R regeling voor het parkeren van uw auto. U betaalt € 1,- euro per dag voor maximaal 3 dagen lang (96 uur).

U kunt daarvoor gebruik maken van een nabijgelegen Q-park P+R Bos en Lommer parkeergarage, op de A10 ringweg (exit S104), Leeuwendalersweg 23b 1055 JE Amsterdam. Dit is ca. 7 minuten rijden vanaf het Chassé Hotel.

Hieronder ziet u de tarieven voor het parkeren. Deze zijn afhankelijk van uw aankomsttijd:

Arrival Price
Weekdagen voor 10 uur €8.00 voor eerste 24 uur
Weekdagen na 10 uur €1 per 24 uur
Weekend €1 per 24 uur

Speciale tarief van € 1,- euro is alleen geldig onder de voorwaarde dat u met openbaar vervoer (tram 7 of bus 21) naar het centrum van Amsterdam afreist.

De GVB ticket kunt u ter plekke in de garage kopen. U parkeert uw auto en reist vervolgens direct met tram 7 vanuit de halte Bos en Lommerplein naar de halte J.P. Heijestraat (vetgedrukte haltes behoren tot de centrum):

Openbaar vervoerlijn Haltes
Tram 7 Bos en Lommerplein, Jan van Galenstraat, Mercatorplein, W. Schoutenstraat, Hoofdweg, Witte de Withstraat, J.P. Heijestraat. Ten Katestraat, Bilderdijkstraat, Elandsgracht, Leidseplein, Spiegelgracht, Vijzelgracht, Frederiksplein, Weesperplein, K. ‘s-Gravesandestraat, Alexanderplein, Hoogte Kadijk, 1e Coehoornstraat, 1e Leegwaterstraat, Rietlandpark, C. van Eesterenlaan, Azartplein
Bus 21 Bos en Lommerplein, Egidiusstraat, Bos en Lommerweg, Solebaystraat, Vredenhof, Van Hallstraat, V.d. Hoopstraat, Van Beuningenplein, Kostverlorenstraat, Fred. Hendrikplants., Marnixplein, Nw. Willemstraat, Haarlemmerplein, Buiten Oranjestraat, Buiten Brouwerstraat, Centraal Station

Vanaf de halte J.P. Heijestraat is het 10 minuten lopen naar het Chassé Hotel. Wij adviseren u dan ook om eerst in te checken in het hotel, uw bagage achterlaten en daarna uw auto te parkeren. Hieronder treft u een routeplan vanaf de tramhalte richting het Chassé Hotel:

Bij het ophalen van uw auto dient u van dezelfde (centrum) halte terug te reizen naar de garage op de Bos en Lommerplein. U mag niet overstappen of van een andere halte afreizen. Indien u aan deze voorwaarde niet voldoet, dan vervalt de speciale tarief van € 1,- euro en dient u een reguliere tarief te betalen voor het parkeren!

Chassé Hotel
Chasséstraat 64
1057 JJ Amsterdam
+31(0)20 2382300
info@staging.chassehotel.brucepersaud.com

Chassé Hotel heeft geen eigen parkeerplaatsen. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en wij adviseren u dan ook hier gebruik van te maken. Lees meer[>]

onze partners:

 

amsterdam taxi services

Boeken via onze site is altijd goedkoper!